https://www.55d.nl/retouneren-herroepen
Zoeken
Winkelmandje

Retourneren - Herroeping

U heeft het recht de bestelling binnen 10 dagen te annuleren of te retourneren. Indien de bestelling nog niet door ons verzonden was op het moment van annulering worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien de bestelling al verzonden was zijn de gemaakte verzendkosten voor uw rekening. Indien u de bestelling (of een gedeelte daarvan) na ontvangst wil retourneren dan dient u dit vooraf per email aan te geven.

De goederen dienen ongebruikt en ongeopend in de originele verpakking geretourneerd te worden voor uw rekening en risico. Beschadigde en/of geopende goederen worden niet gecrediteerd.

Bezorgen, ruilen & service

BTW

Alle prijzen in de webwinkel zijn inclusief BTW. Na uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Hier staat het BTW bedrag overzichtelijk op vermeld. 

Ruilen of retourneren

Bent u niet tevreden over uw aanschaf bij 55d.nl? Bij ons is ruilen geen probleem! Ook bij online bestellingen is ruilen altijd mogelijk, binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voor een snelle afhandeling van de geretourneerde artikelen vragen wij u een kopie van uw aankoopbewijs/orderbevestiging bij te voegen en het indien mogelijk in ongeschonden originele verpakking retour te zenden. Heeft u liever het aankoopbedrag terug? Wij maken dat binnen enkele dagen naar u over. 

Hoe werkt het

U kunt er voor kiezen uw bestelling zelf te retourneren: u gaat binnen 14 dagen na ontvangst naar ons magazijn. Neem uw orderbevestiging/aankoopbewijs mee, dit is uw garantiebewijs. Wilt u er zeker van zijn dat ons magazijn geopend is, neemt u dan contact op met onze klantenservice (035 7200 700).
Wanneer u er voor kiest om uw aankoop retour te sturen neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice (035 7200 700). De kosten voor het retour zenden worden niet vergoed, tenzij er duidelijk sprake is van een door ons gemaakte fout. Nadat wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag inclusief bezorgkosten binnen enkele dagen terugbetaald middels het betaalmiddel waar de bestelling mee is betaald. De wettelijk vastgestelde terugbetalingstermijn is maximaal 30 dagen nadat u heeft aangegeven uw bestelling te retourneren. 55d.nl zal er echter voor zorgen dat uw geld binnen enkele dagen retour gestort wordt.