https://www.55d.nl/industriele-fabriekslamp
Zoeken
Winkelmandje
 
55D industriële hanglamp

Industriële fabriekslampIndustriële fabriekslamp

Als u op kantoor graag een stoere uitstraling wilt hebben, kunt u hier deze fabrieklamp met industriële look aanschaffen. Het transformatorhuis wat boven op de lamp zit zorgt voor die stoere, robuuste uitstraling.

Deze fabriekslamp is zeer goed toe te passen in een showroom of winkel. Er wordt gebruik gemaakt van een standaard E27 fitting zodat u een lamp naar keuze kan gebruiken. Er kan dus een zware lamp met veel lumen worden gebruikt of een spaarlamp. Aan u de keuze...

De lamp is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Om dit te doen hebben we 2 uitgebreide handleidingen, zie hiervoor de pagina montage industriële hanglamp.

Bekijk ons aanbod

Onderdelen voor de fabriekslamp

Alleen onderdelen

Heeft u alleen onderdelen nodig? Dan kunnen wij deze aan u leveren. We hebben binnen ons assortiment ook onderdelen per stuk.

Karabijhaakstalen ketting

De onderdelen set bevat:

  • Aansluitsnoer van 3 meter met stekker (3 x 1,5 mm²)
  • Stalen ketting van 1 meter (6 mm dik, schalm 60 mm x 22 mm)
  • Karabijn haak (10 mm dik, lengte 100 mm)

Bekijk het product

De goedkoopste industriële fabriekslamp van Nederland

De sfeervolle industriële fabriekslamp kunnen wij tegen de scherpste prijs aanbieden. Goedkoper vindt u deze fabriekslamp dus niet, niet in winkels maar ook niet op internet. Voor meer informatie over deze design hanglampen kunt u bellen met 035 - 7200 700. Wij staan u graag te woord!

Liever uw bestelde product afhalen? Dat kan. Wij zijn gevestigd in Huizen (het Gooi). Vanaf Utrecht en Amsterdam is dat 20 minuten rijden. Wij helpen u graag.


De specificaties:

Diameter glazen plaat 42 cm
Hoogte tranformatorhuis (zonder ophanghaak) 25 cm
Hoogte kap 33 cm
Hoogte totaal incl. transformatorhuis en ophanghaak 62 cm
Fitting E27 (grote fitting)
Gewicht 6,5 kilo (exclusief ketting)


Impressie industriële fabriekslamp: